Ga naar de inhoud
PIGGY PUNTEN SPAREN

Spaar voor Heerlijke Beloningen met Piggy bij Toscana IJsmakerij

Ben jij ook zo’n fan van het verrukkelijke ijs van Toscana IJsmakerij? Goed nieuws! We maken je ijservaring nu nog beter met ons spaarprogramma via Piggy. Speciaal voor jou, de ijsliefhebber, om van elke lepel een beloning te maken.

Hoe werkt het?
Het is simpel. Bij elke aankoop bij Toscana IJsmakerij spaar je punten met Piggy. Je hoeft alleen maar je Piggy app te laten scannen bij de kassa, en voilĂ , de punten zijn van jou.

Wat kun je verwachten?
Voor iedereen die houden van een goede deal en nog meer van een goede bol ijs: dit programma is gemaakt voor jou. Spaar punten bij elke lik en elke hap, en wissel ze in voor gratis ijs, unieke smaken die alleen beschikbaar zijn voor leden, of zelfs voor een kijkje achter de schermen bij onze ijsmakerij.

Waarom meedoen?

  • Gratis ijs: Laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?
  • Exclusieve smaken: Proef unieke creaties die alleen beschikbaar zijn voor leden van ons spaarprogramma.
  • Speciale ervaringen: Maak kans op een exclusieve rondleiding in onze ijsmakerij en zie hoe jouw favoriete ijs gemaakt wordt.

Aan de slag
Klaar om te beginnen? Download de Piggy app, meld je aan en start met sparen bij je volgende bezoek aan Toscana IJsmakerij. Jouw volgende ijsje kan wel eens op ons zijn!

Bij Toscana IJsmakerij geloven we in het belonen van onze klanten. Ons spaarprogramma via Piggy is onze manier om dank je wel te zeggen en jou nog meer te laten genieten van wat we het beste doen: heerlijk ambachtelijk ijs maken. Doe mee en laat elke hap tellen!