Ga naar de inhoud
Over ons

Toscana Piccolo ijskar

Voor (grote) groepen ijsliefhebbers hebben wij een authentieke Italiaanse ijskar te huur. Vanaf 100 personen is dit interessant. De ijskar wordt standaard gevuld met 5 x 5 liter ambachtelijk schepijs in door u zelf te kiezen smaken. Verder wordt de ijskar voorzien van alles wat u nodig heeft om zelf ijsjes te kunnen scheppen. Denk hierbij aan; een ijsknijper, servetten, hoortjes en bekertjes en lepeltjes. De kar wordt vanuit ons hoofdkantoor (de IJsmakerij in Emmen) verhuurd, en op locatie gebracht en gehaald. Beschikbaarheid en prijzen kunt u opvragen via ons contactformulier of via telefoonnummer: 0591-645042

ijsmakerij@toscana-ijssalon.nl

IETS TE VIEREN

Gelatobar

Voor BBQ’s en kleinere feesten (tot ongeveer) 100 personen hebben wij een handige gelatobar in de verhuur. De gelatobar kan worden gevuld met 1, 2 of. max. 3 verschillende smaken ijs. U kunt de samen vanzelfsprekend zelf kiezen! Daarnaast geeft u aan wanneer u de kar wenst af te halen en wanneer u hem weer terug komt brengen. De gelatobar kan per dagdeel worden gehuurd. Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van de gelatobar, neem dan contact met ons op en informeer of de door u gekozen vestiging er eentje beschikbaar heeft!

U kunt ons telefonisch benaderen of via de contactpagina en/of per email.

 

1 smaak€ 95,005 liter ijs incl. hoorntjes etc.
2 smaken€ 140,0010 liter ijs incl. hoorntjes etc.
3 smaken€ 190,0015 liter ijs incl. hoorntjes etc.

“Heerlijk ijs en veel keus, je kan er goed zitten en bij nood kan je gebruik maken van het toilet, ook altijd fijn om te weten.”

Leandra Quevedo Klein Haneveld

“Heerlijk ijs en veel keus, je kan er goed zitten en bij nood kan je gebruik maken van het toilet, ook altijd fijn om te weten.”

Leandra Quevedo Klein Haneveld