U vindt ons in:

Assen
Dedemsvaart
Den Ham
Emmen
Exloo
Groningen
Hardenberg
Hoogeveen
Klazienaveen
Oldeberkoop
Ommen
Schoonebeek
Stadskanaal
Vogelenzang
Winschoten

Toscana Vogelenzang

In de duinrijke omgeving van de gemeente Bloemendaal ligt het dorpje Vogelenzang. Hier vindt u, direct gelegen aan het gelijknamige restaurant de Vogelensangh, onze geheel vernieuwde ijssalon. Onze jonge ijstijgers staan dagelijks voor u klaar om een heerlijk ijsje voor u te scheppen. U kunt bij ons kiezen uit 24 verschillende smaken. Proeven dat kan natuurlijk altijd? We willen graag dat u de juiste smaak te pakken hebt. Toscana ijs wordt op ambachtelijke wijze, met de beste natuurlijke ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen, bereid. Dagelijks vers en lekker vol romig van smaak. Proef ook eens onze frisse fruitige smaken met echt fruit. Naast de lekkerste bollen ijs in een bakje of op een hoorntje , kunt u ook genieten van een heerlijke ijscoupe op het terras.

 

Wij hopen u graag spoedig weer te mogen begroeten in onze ijssalon!
Bekijk ook de website van het pannenkoekenrestaurant: www.devogelensangh.nl

Adres

 

Vogelenzangseweg 182
2114BD Vogelenzang
+31237432712
info@devogelensangh.nl

 

Corona virus

 

In verband met het “corona virus” hebben wij maatregelen getroffen voor verkoop in onze ijssalon(s). U bent van harte welkom om ijs en koffie te komen afhalen. Consumptie ter plaatse (dus in de ijssalon) is beperkt mogelijk.

Openingstijden

 

Bij mooi weer verruimen wij de bovenstaande openingstijden! Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten in onze ijssalon!