U vindt ons in:

Assen
Dedemsvaart
Emmen
Exloo
Groningen
Hardenberg
Hoogeveen
Klazienaveen
Oldeberkoop
Ommen
Schoonebeek
Stadskanaal
Vogelenzang
Winschoten

Toscana Ommen

Toen begin 2015 bekend werd dat het pand aan de Markt 21 in Ommen vrij zou komen wisten Ronald Heemskerk en Eric Epskamp direct dat dit dé plek zou worden voor de lekkerste ijssalon van Ommen. Na een intensieve verbouwing openden zij dat jaar Toscana IJssalon Ommen op woensdag 22 april en de ijssalon aan hét horecaplein van Ommen bleek een schot in de roos.


U kunt bij Toscana IJssalon Ommen dagelijks kiezen uit ruim 48 verschillende smaken ambachtelijk Italiaans schepijs. Het assortiment, waaruit deze selectie wordt gemaakt bestaat uit ruim 80 verschillende smaken. Dagelijks worden er nieuwe smaken toegevoegd. Er is dus altijd een ruime keus! Naast een groot assortiment schepijs waarvan in iedere samenstelling die u maar wenst een heerlijke milkshake gemaakt kan worden is er natuurlijk ook een mooie coupe kaart. Of u nu graag een coupe met ambachtelijk schepijs, vers fruit en slagroom wenst, of liever een heerlijke coupe met vers ijs en noten, saus en slagroom. De kaart is erg ruim en gevarieerd, de variaties met heerlijke warme wafels zijn te lekker om niet te proberen! Er is altijd en voor iedereen wat wils. Mocht u gewoon even lekker een glaasje fris willen drinken, dat kan natuurlijk ook.


Rondom de ijssalon is een groot terras met momenteel ruim 40 stoelen. Er is dus altijd een plaatsje vrij voor u! Daarnaast vind u binnen ook gezellige zitjes, mocht u liever binnen willen zitten. Ook is er een complete koffie en thee kaart. Wij hebben de allerbeste Italiaanse koffie bonen. Van Agust koffie uit Italië. Deze bonen zijn fair trade én biologisch verbouwd. Hiervan maken wij de lekkerste cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en cafe lungo’s. Ook onze ruime selectie thee variaties is 100% biologisch!


De hit van 2019 wordt ongetwijfeld de Toscana Tapas! Een gevarieerde schaal, mooi opgemaakt met de lekkerste ijssmaken in talloze variaties. Vanaf 2 personen te bestellen en super gezellig om samen te genieten. Vanaf de zomer van 2019 is onze ijssalon het middelpunt (of misschien wel uw hoogtepunt) wanneer u vanaf de prachtige Vecht over het horecaplein van Ommen door de nieuwe winkelstraat 11-Aprilplein naar de binnenstad slentert. Of u nu een lekkere wandeling maakt, even uit winkelen gaat in het gezellige Ommen of een fietstocht maakt langs alle campings. U bent altijd van harte welkom. Onder leiding van Arjan en Lara staat er dagelijks een team van jonge en enthousiaste medewerk(st)ers voor u klaar om u een overheerlijke versnapering aan te bieden!

Adres


Markt 21
7731DB Ommen
0529-452531


Openingstijden

 
Maandag t/m zondag 12:00 – 21:00u