U vindt ons in:

Assen
Dedemsvaart
Den Ham
Drachten
Emmen
Exloo
Groningen
Hardenberg
Hoogeveen
Klazienaveen
Oldeberkoop
Ommen
Schoonebeek
Stadskanaal
Vogelenzang
Winschoten

Toscana Hoogeveen

Dé plek om gezellig te komen smullen van ál ons lekkers. In onze ijsvitrines vind je 48 verschillende verse ijssmaken, die het hele jaar door rouleren. Op deze manier word je altijd verrast als je een bezoekje aan ons brengt. Naast het overheerlijke ijs hebben wij ook een grote menukaart voor je klaar liggen. Wij serveren 20 verschillende luxe tosti’s, met iedere maand een uitblinker! Ook kun je genieten van onze koffievariaties (denk aan een latte macchiato, of een ijskoffie!), vers gemaakte milkshakes, warme wafels (bijvoorbeeld met warme kersen of verse aardbeien) en ijscoupes.

 

Ook verkopen wij in onze salon luxe handgemaakte Fairtrade bonbons van het merk Albért. Heerlijk voor bij de koffie, of als cadeautje! Tevens zijn wij het verkooppunt van Blond Amsterdam in Hoogeveen. Ook kun je genieten van onze speciale ‘High tostea’. Dit is 1,5 uur genieten van onbeperkt thee, bonbons, mini tosti’s, zoete lekkernijen en een ijsproeverij! Gezellig met je familie, vriendinnen of collega’s! (Wel graag even van te voren reserveren)

 

Ook kun je handgemaakte ijstaarten bestellen, met je eigen 3 favoriete ijssmaken! Wij maken hem voor je. Ook kun je hem zelf maken tijdens onze workshop ijstaart maken. Meer informatie is te vinden op onze eigen website. Ook kun je via onze website ijstaarten, gebak, cadedaupassen, losse ijsbakjes en meer bestellen

 

Lees meer op onze website: www.toscanahoogeveen.nl

 

Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd bellen of e-mailen. Ons telefoonnummer is 0528741041 en ons e-mailadres is info@toscanahoogeveen.nl.

 

Ook kun je ons volgen op Facebook en/of Instagram.

 

Wij heten je van harte welkom in onze gezellige ijssalon!

Adres

 

Schutstraat 12-02
7901EC Hoogeveen
0528-741041
info@toscanahoogeveen.nl

 

Corona virus

 

In verband met het “corona virus” hebben wij maatregelen getroffen voor verkoop in onze ijssalon(s). U bent van harte welkom om ijs en koffie te komen afhalen. Consumptie ter plaatse (dus in de ijssalon) is beperkt mogelijk.

Openingstijden

 
November

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 12.00 – 17.00 uur
Woensdag 12.00 – 17.00 uur
Donderdag 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag 12.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

 

Bij mooi weer verruimen wij de bovenstaande openingstijden! Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten in onze ijssalon!