U vindt ons in:

Assen
Dedemsvaart
Emmen
Exloo
Gieten
Groningen
Hardenberg
Hoogeveen
Klazienaveen
Oldeberkoop
Ommen
Schoonebeek
Stadskanaal
Vogelenzang
Winschoten

Toscana Hardenberg

 

Dè IJssalon van Hardenberg!

 

Het team van Toscana IJssalon Hardenberg heet u van harte welkom in de vernieuwde salon! Onze locatie is in maart 2020 compleet vernieuwd en voorziet u van een ruime keus in ijs, luxe bonbons, lekkernijen, koffie,- en thee- specialiteiten voor een bijzonder verwenmoment.

 

Dagelijks kunt u genieten van meer dan 48 verschillende soorten schepijs. De smaken rouleren gedurende het seizoen, hierdoor wordt je altijd verrast. Naast de reguliere smaken, is er ook keuze voor diabetici, lactose- en glutenvrij ijs. Vraagt u onze medewerkers naar de specifieke allergenen. Tevens kunt bij ons terecht voor diverse softijs variaties.

 

Ook hebben we een uitgebreide kaart met heerlijke ijscoupes, diverse biologische fairtrade koffie- en thee specialiteiten met gebak, maar ook heerlijke warme wafels met bijvoorbeeld kersen of aardbeien. We bieden daarnaast een zeer ruime keuze aan milkshakes.

 

IJs op locatie? Verras uw vrienden, gasten of collega’s met heerlijk ijs van Toscana Hardenberg! Wij kunnen het ijs voor u inpakken zodat het geruime tijd bevroren blijft voor consumptie. Daarnaast is het mogelijk om de Gelatobar te huren; incl 2 soorten ijs naar keuze . Uiteraard is het ook mogelijk dat een teamlid bij u op locatie de ijsjes aan uw gasten geeft.

 

Heeft u vragen of suggesties? Belt u gerust; 0523-261373 of mail ons op info@toscanahardenberg.nl. Uiteraard zijn we ook te vinden op social media zoals Instagram en/of Facebook.

 

Graag tot ziens aan de Bruchterweg 9 in Hardenberg!

Adres

 

Bruchterweg 9
7772 BD Hardenberg
0523-261373
info@toscanahardenberg.nl

Openingstijden

 

Maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 – 20.00 uur

Donderdag (koopavond) tot 21.00 uur

Zondag geopend van 12.00 – 20.00 uur