U vindt ons in:

Assen
Dedemsvaart
Den Ham
Drachten
Emmen
Exloo
Groningen
Hardenberg
Hoogeveen
Klazienaveen
Oldeberkoop
Ommen
Schoonebeek
Stadskanaal
Vogelenzang
Winschoten

Toscana Drachten

Bent u in Drachten kom dan gezellig langs bij de grootste en gezelligste ijssalon van Drachten. wij zijn gevestigd in de Oosterstraat 8 en sinds 22 juni 2019 zijn wij geopend. Wij beschikken over ruim 24 zitplaatsen binnen en voor de deur hebben wij een rookvrij terras, net even uit de loop, zodat u in alle rust kunt genieten van een Toscaanse muurschildering midden in Drachten.

 

In de zomermaanden hebben wij 48 smaken ambachtelijk ijs in onze vitrine, waar wij ook milkshakes van kunnen maken, zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Wij vragen voor het eerste bolletje ijs € 1,30 en vervolgens € 1,10 voor ieder volgend bolletje. Daarmee zijn we niet alleen de lekkerste, de gezondste, maar ook de goedkoopste van Drachten.

 

U kunt deze krijgen op een hoorntje, bakje of tussen twee wafeltjes eventueel met echte ouderwets lekkere slagroom. Onze hoorntjes zijn standaard lactose vrij en we verkopen ook gluten vrije hoorntjes.

 

Al ons fruitijs is sorbetijs, dus ook lactosevrij. Verder hebben wij standaard twee smaken suikervrij ijs in ons assortiment. Wilt u meer weten over allergenen en ons ijs, kijk dan even op de allergenenlijst. Maar u kunt bij ons ook gezellig terecht voor een van onze overheerlijke ijscoupes die wij met liefde voor u maken. Met bijvoorbeeld vers fruitsalade of een bijpassend likeurtje.

 

Onze ijskoffie is ook een echte aanrader en al zeer geliefd onder de Drachtenaren.

 

Heeft u iets te vieren, kom dan bij ons, wij maken er echt een feestje van voor u.


Bekijk ook onze website: www.toscanaijssalondrachten.nl

Adres

Oosterstraat 8
9203 WB Drachten
06 – 13 53 75 08
drachten@toscana-ijssalon.nl

 

Corona virus

In verband met het “corona virus” hebben wij maatregelen getroffen voor verkoop in onze ijssalon(s). U bent van harte welkom om ijs en koffie te komen afhalen. Consumptie ter plaatse (dus in de ijssalon) is beperkt mogelijk.

Openingstijden

 

Maandag en zondag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag  11:00 – 17:00

Zaterdag 10:00 – 17:00