Toscana Ommen

Markt 21
7731DB Ommen
0529-452531

Toscana Ommen

Toscana Ommen

Toen begin 2015 bekend werd dat het pand aan de Markt 21 in Ommen vrij zou komen wisten Ronald Heemskerk en Eric Epskamp direct dat dit dé plek zou worden voor de lekkerste ijssalon van Ommen.

Na een intensieve verbouwing openden zij dat jaar Toscana IJssalon Ommen op woensdag 22 april en de ijssalon aan hét horecaplein van Ommen bleek een schot in de roos.

U kunt bij Toscana IJssalon Ommen dagelijks kiezen uit ruim 48 verschillende smaken ambachtelijk Italiaans schepijs. Het assortiment, waaruit deze selectie wordt gemaakt bestaat uit ruim 80 verschillende smaken. Dagelijks worden er nieuwe smaken toegevoegd. Er is dus altijd een ruime keus! Naast een groot assortiment schepijs waarvan in iedere samenstelling die u maar wenst een heerlijke milkshake gemaakt kan worden is er natuurlijk ook een mooie coupe kaart. Of u nu graag een coupe met ambachtelijk schepijs, vers fruit en slagroom wenst, of liever een heerlijke coupe met vers ijs en noten, saus en slagroom. De kaart is erg ruim en gevarieerd, de variaties met heerlijke warme wafels zijn te lekker om niet te proberen! Er is altijd en voor iedereen wat wils. Mocht u gewoon even lekker een glaasje fris willen drinken, dat kan natuurlijk ook.

Rondom de ijssalon is een groot terras met momenteel ruim 40 stoelen. Er is dus altijd een plaatsje vrij voor u! Daarnaast vind u binnen ook gezellige zitjes, mocht u liever binnen willen zitten. Ook is er een complete koffie en thee kaart. Wij hebben de allerbeste Italiaanse koffie bonen. Van Agust koffie uit Italië. Deze bonen zijn fair trade én biologisch verbouwd. Hiervan maken wij de lekkerste cappuccino's, espresso's, latte macchiato's en cafe lungo's. Ook onze ruime selectie thee variaties is 100% biologisch!

De hit van 2019 wordt ongetwijfeld de Toscana Tapas! Een gevarieerde schaal, mooi opgemaakt met de lekkerste ijssmaken in talloze variaties. Vanaf 2 personen te bestellen en super gezellig om samen te genieten.

Vanaf de zomer van 2019 is onze ijssalon het middelpunt (of misschien wel uw hoogtepunt) wanneer u vanaf de prachtige Vecht over het horecaplein van Ommen door de nieuwe winkelstraat 11-Aprilplein naar de binnenstad slentert. Of u nu een lekkere wandeling maakt, even uit winkelen gaat in het gezellige Ommen of een fietstocht maakt langs alle campings. U bent altijd van harte welkom. Onder leiding van Arjan en Lara staat er dagelijks een team van jonge en enthousiaste medewerk(st)ers voor u klaar om u een overheerlijke versnapering aan te bieden!

Adresgegevens

Toscana Ommen

Markt 21
7731DB Ommen
0529-452531

Vanaf 6 maart 2020 weer geopend!

september

 Maandag  12.00 - 21.00 uur
 Dinsdag  12.00 - 21.00 uur
 Woensdag  12.00 - 21.00 uur
 Donderdag  12.00 - 21.00 uur
 Vrijdag  12.00 - 21.00 uur
 Zaterdag  12.00 - 21.00 uur
 Zondag  12.00 - 21.00 uur

oktober

 Maandag  12.00 - 22.00 uur
 Dinsdag  12.00 - 22.00 uur
 Woensdag  12.00 - 22.00 uur
 Donderdag  12.00 - 22.00 uur
 Vrijdag  12.00 - 22.00 uur
 Zaterdag  12.00 - 22.00 uur
 Zondag  12.00 - 22.00 uur

Op zondag 27 oktober begint onze winterstop. Op = Op!!! Graag begroeten wij u in het voorjaar van 2020 weer in onze salon.

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen € 17,50
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplossing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere verrassing, een koud kunstje!

IJstaart Bestellen Ommen

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 325,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Ommen

Minimaal twee dagen van te voren bestellen

Toscana Ommen

Markt 21
7731DB Ommen
0529-452531