Toscana Ommen

Markt 21
7731DB Ommen
0529-452531

Toscana Ommen

Eric Epskamp en Ronald Heemskerk zijn sinds 22 April 2015 de gelukkige eigenaren van Toscana IJssalon Ommen. Na een intensieve verbouwing zijn zij woensdag 22 April 2015 gestart aan de Markt 21 te Ommen.

Toscana IJssalon Ommen is gevestigd aan de Markt 21 te Ommen. Aan hét horeca plein en de boulevard van Ommen, met een schitterend uitzicht over de Vecht. U kunt bij Toscana IJssalon Ommen dagelijks kiezen uit ruim 48 verschillende smaken ambachtelijk Italiaans schepijs. Het assortiment, waaruit deze selectie wordt gemaakt bestaat uit ruim 80 verschillende smaken. Dagelijks worden er nieuwe smaken toegevoegd. Er is dus altijd een ruime keus!

Naast een groot assortiment schepijs is er natuurlijk ook een mooie coupe kaart. Of u nu graag een coupe met ambachtelijk schepijs, vers fruit en slagroom wenst, of liever een heerlijke coupe met vers ijs en noten, saus en slagroom. Onze kaart is erg ruim en gevarieerd. Er is altijd en voor iedereen wat wils.

Mocht u gewoon even lekker een glaasje fris willen drinken, dat kan natuurlijk ook. Wij hebben een groot terras met momenteel ruim 40 stoelen. Er is dus altijd een plaatsje vrij voor u! Daarnaast hebben wij binnen ook gezellige zitjes, mocht u liever binnen willen zitten.

Oók hebben wij een complete koffie en thee kaart. Wij hebben de allerbeste Italiaanse koffie bonen. Van Agust koffie uit Italië. Deze bonen zijn fair trade én biologisch verbouwd. Hiervan maken wij de lekkerste cappuccino's, espresso's, latte macchiato's en cafe lungo's. Ook onze ruime selectie thee variaties is 100% biologisch!

Of u nu een lekkere wandeling maakt, even uit winkelen gaat in het gezellige Ommen of een fietstocht maakt langs alle gezellige campings. U bent altijd van harte welkom. Onder leiding van Paul van Duren staat er dagelijks een team van jonge en enthousiaste medewerk(st)ers voor u klaar om u een overheerlijke versnapering aan te bieden!

Adresgegevens

Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42

Openingstijden

   
   
   
   
   
   
  Onze winterstop is inmiddels begonnen, graag zien wij u terug begin maart 2018!

Openingstijden

   
   
   
   
   
   
   

Openingstijden

   
   
   
   
   
   
   

Bij mooi weer verruimen wij de bovenstaande openingstijden! Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten in onze ijssalon!!

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen € 17,50
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplosssing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere varrassing, een koud kunstje!

IJstaart Bestellen Ommen

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 325,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Ommen

Minimaal twee dagen van te voren bestellen

Toscana Ommen

Markt 21
7731DB Ommen
0529-452531