Toscana Lochem

Molenstraat 3
7241AD Lochem
0620493469

Toscana Lochem

Italiaans ijs met een vleugje Oranje

LOCHEM- Toscana IJssalon in Lochem is gestart in het pand van de voormalige bekende ijssalon in Lochem. Wie Toscana IJssalon aan de Molenstraat binnenstapt denkt nu gelijk ah, ha, hier ook een leuk WK Oranje sfeertje. Dat is het echter niet. Niet dat het niet leuk is. Integendeel. Het is er beslist wel leuk maar het Oranje- zwart is nu eenmaal de bedrijfskleding en dat staat los van de huidige oranje koorts. Dat mag echt de pret niet drukken. Deze bedrijfskleding ademt de bedrijfssfeer en niet alleen voor Toscana IJssalon in Lochem maar ook voor alle Toscana IJssalon vestigingen en dat al sinds jaren, want dinsdag 15 april 2014 hebben we ons 15 jarig jubileum gevierd.

Toscana IJssalon: eigen smaak en eigen sfeer

De passie voor smaak en sfeer is er en nu 15 jaar later nog steeds helemaal. Dat Aart Lozeman met Toscana IJssalon in Lochem is beland, is eigenlijk puur toevallig. Dit jaar eind januari tijdens een weekend bezoek in Lochem hoort hij zo terloops bij het koffiehuis van Semmelink dat de ijssalon aan de Molenstraat is gesloten. Ja, en zo komt van het een het ander.

Aart Lozeman: ” Wij vinden natuurlijke producten en top kwaliteit belangrijk en zeker ook de vertrouwde gemoedelijkheid. “Toscana IJssalon heeft natuurlijk zijn eigen smaak en ook zijn eigen sfeer”. Na ruim twaalf weken aan de Molenstraat weten velen de weg naar Toscana IJssalon al te vinden. Wie behalve een ijsje ook een kopje koffie in de salon wil gebruiken heeft veel kans om er bekenden uit Lochem, Laren en omgeving te ontmoeten. Overigens krijgt de klant bij de koffie geen koekje maar een klein ijsje in een glaasje. Echt een leuke verrassing !
Doemedima

Klanten kunnen bij Toscana IJssalon in Lochem uit 24 smaken kiezen. Klein maar fijn ! Dat is al veel maar het kan nog meer want Toscana IJssalon maakt nog veel meer smaken. In de salon aan de Molenstraat is daar echter geen ruimte voor. Geen probleem want Aart Lozeman switcht regelmatig in het assortiment zodat niemand een smaak hoeft te missen. Menige Toscana IJssalon voert het ijsje van de dag en het ijsje van de week. Als bij een bepaalde smaak het bordje “Doemedima”staat dan is dàt het ijsje van de dag. “Doemedima”is een leuke woordspeling op de opmerking die liefhebbers uiten als ze een bepaalde ijssmaak aan wijzen en zeggen: “Doe me die maar”.

IJspas een leuk cadeau

Een leuk cadeau dat bij Toscana IJssalon is te verkrijgen is de IJspas. Dit ijspasje is op te waarderen tot een bepaald bedrag om cadeau te geven voor alle leuke gelegenheden. Verjaardagen, Moederdag of Vaderdag. Is het pasje leeg dan kan het zo weer worden opgewaardeerd met 10% bonus. De klant krijgt het pasje mee naar huis in een leuke geschenk verpakking.

IJs voor iedereen

IJsliefhebbers met allergieën voor bepaalde stoffen of suikerpatiënten kunnen met een gerust hart bij Toscana naar binnen stappen want ook voor hen is er ruime keuze. Vervangende zoetstof is bij Toscana de plantaardige zoetstoef Stevia.

Onze winterstop begint op zaterdag 19 september. Op is Op!! Het kan dus zijn dat wij de laatste dag dus al vóór de aangegeven sluitingstijd uitverkocht zijn! Graag zien wij onze ijsliefhebbers terug begin maart 2016. Vanaf maart 2016 stellen wij alle kandidaat seizoenskrachten weer in de gelegenheid om hun belangstellin te tonen om te werken bij Toscana IJssalon. De selectie vindt plaats in april. Ben je geïnteresseerd stuur dan een email, voorzien van pasfoto en CV naar: lochem@toscana-ijssalon.nl waarin je duidelijk motiveert waarom je ons team graag zou komen versterken! Wij nemen eind maart, begin april 2016 contact met je op.

Adresgegevens

Toscana Lochem

Molenstraat 3
7241AD Lochem
0620493469

Onze winter stop is begonnen!

   
   
   
   
   
   
   
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Bij mooi weer verruimen wij de bovenstaande openingstijden! Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten in onze ijssalon!!

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen € 17,50
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplosssing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere varrassing, een koud kunstje!

IJstaart bestellen Lochem

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 325,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Lochem

Minimaal twee dagen van te voren bestellen

Toscana Lochem

Molenstraat 3
7241AD Lochem
0620493469