Toscana Hoogeveen

Schutstraat 12-2
7901EC Hoogeveen
0528-741 041

Toscana Hoogeveen
Op woensdag 01 maart 2017 hebben wij weer de deuren geopend voor een overheerlijke nieuw ijsseizoen. Ons huidige adres is Schutstraat 12-2, 7901 EC in Hoogeveen waar wij u van harte welkom heten. U kunt dagelijks kiezen uit 48 verse smaken ijs in onze vitrines. Naargelang het seizoen vordert, gaan wij ook rouleren in de smaken, zodat wij u kunnen blijven verrassen. Naast de 48-tal verschillende overheerlijke smaken ambachtelijk schepijs, kunt u bij ons ook terecht voor diverse koffie- en theespecialiteiten. Daarnaast bieden wij verschillende tosti's en overheerlijke ijscoupes aan. Ook organiseren wij kinderfeestjes en workshops om een eigen ijstaart te maken. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0528 741041 en ons e-mailadres is info@toscanahoogeveen.nl

Team Toscana Hoogeveen

Adresgegevens

Toscana Hoogeveen

Schutstraat 12-2
7901EC Hoogeveen
0528-741 041

Openingstijden

Vanaf oktober
 

 Maandag  gesloten
 Dinsdag  gesloten
 woensdag  11.30 - 18.00 uur
 Donderdag  11.30 - 18.00 uur
 Vrijdag  11.30 - 21.00 uur
 Zaterdag  11.30 - 18.00 uur
 Zondag  12.00 - 18.00 uur

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen € 17,50
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplosssing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere varrassing, een koud kunstje!

IJstaart bestellen Hoogeveen

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 325,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Hoogeveen

Toscana Hoogeveen

Schutstraat 12-2
7901EC Hoogeveen
0528-741 041