Toscana Hoogeveen

Schutstraat 12-2
7901EC Hoogeveen
0528-741 041

Toscana Hoogeveen

Welkom bij Toscana Hoogeveen! Dé plek om gezellig te komen smullen van ál ons lekkers. In onze ijsvitrines vind je 48 verschillende verse ijssmaken, die het hele jaar door rouleren. Op deze manier word je altijd verrast als je een bezoekje aan ons brengt. Naast het overheerlijke ijs hebben wij ook een grote menukaart voor je klaar liggen. Wij serveren 20 verschillende luxe tosti’s, met iedere maand een uitblinker! Ook kun je genieten van onze koffievariaties (denk aan een latte macchiato, of een ijskoffie!), vers gemaakte milkshakes, warme wafels (bijvoorbeeld met warme kersen of verse aardbeien) en ijscoupes.

Ook verkopen wij in onze salon luxe handgemaakte Fairtrade bonbons van het merk Albért. Heerlijk voor bij de koffie, of als cadeautje! Tevens zijn wij het verkooppunt van Blond Amsterdam in Hoogeveen.

Ook kun je genieten van onze speciale ‘High tostea’. Dit is 1,5 uur genieten van onbeperkt thee, bonbons, mini tosti’s, zoete lekkernijen en een ijsproeverij! Gezellig met je familie, vriendinnen of collega’s! (Wel graag even van te voren reserveren)

Ook kun je handgemaakte ijstaarten bestellen, met je eigen 3 favoriete ijssmaken! Wij maken hem voor je. Ook kun je hem zelf maken tijdens onze workshop ijstaart maken.

 

Meer informatie is te vinden op onze eigen website. Ook kun je via onze website ijstaarten, gebak, cadedaupassen, losse ijsbakjes en meer bestellen

Lees meer op onze website: www.toscanahoogeveen.nl

Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd bellen of e-mailen. Ons telefoonnummer is 0528741041 en ons e-mailadres is info@toscanahoogeveen.nl.

Ook kun je ons volgen op Facebook en/of Instagram.

www.facebook.com/toscanahoogeveen
www.instagram.com/toscanahoogeveen

Wij heten je van harte welkom in onze gezellige ijssalon!

 

 

Toscana ijs & meer Hoogeveen

Schutstraat 12-02

7901EC Hoogeveen

0528-741041

info@toscanahoogeveen.nl

Adresgegevens

Toscana Hoogeveen

Schutstraat 12-2
7901EC Hoogeveen
0528-741 041

tot 31 oktober

 Maandag Gesloten
 Dinsdag  12.00 - 17.00 uur
 Woensdag  12.00 - 17.00 uur
 Donderdag  12.00 - 17.00 uur
 Vrijdag  12.00 - 17.00 uur
 Zaterdag  12.00 - 17.00 uur
 Zondag Gesloten

vanaf 24 november

 Maandag Gesloten
 Dinsdag  12.00 - 17.00 uur
 Woensdag  12.00 - 17.00 uur
 Donderdag  12.00 - 17.00 uur
 Vrijdag  12.00 - 17.00 uur
 Zaterdag  12.00 - 17.00 uur
 Zondag Gesloten

Menukaart

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen € 20,95
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplossing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere verrassing, een koud kunstje!

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 325,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Hoogeveen

Toscana Hoogeveen

Schutstraat 12-2
7901EC Hoogeveen
0528-741 041