Toscana Emmen-Noord

Hoofdstraat 126
7811EV Emmen
0591-614618

Toscana Emmen-Noord

september

 Maandag  13.00 - 21.00 uur
 Dinsdag  13.00 - 21.00 uur
 Woensdag  13.00 - 21.00 uur
 Donderdag  13.00 - 21.00 uur
 Vrijdag  13.00 - 21.00 uur
 Zaterdag  13.00 - 21.00 uur
 Zondag  13.00 - 21.00 uur

Een begrip in de regio

Toscana Emmen-Noord was de allereerste vestiging van Toscana. Vanuit deze locatie is alles begonnen en is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is.

Deze vestiging heeft een gezellig terras aan de voorzijde, maar wilt u in alle rust genieten van ons heerlijke ijs, dan biedt ons knusse ‘tuin’terras aan de achterzijde u die mogelijkheid. Voor feesten en partijen is ook in Toscana IJssalon Emmen Noord de gelatobar beschikbaar. Kortom, voor elk wat wils!

Adresgegevens

Toscana Emmen-Noord

Hoofdstraat 126
7811EV Emmen
0591-614618

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen € 17,50
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplossing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere verrassing, een koud kunstje!

IJstaart betellen Emmen-Noord

Minimaal twee dagen van te voren bestellen

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 325,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Emmen-Noord

Minimaal 2 dagen van te voren

Toscana Emmen-Noord

Hoofdstraat 126
7811EV Emmen
0591-614618