Toscana Dedemsvaart

Julianastraat 51
7701GJ Dedemsvaart
0523-610882

Toscana Dedemsvaart

Adresgegevens

Toscana Dedemsvaart

Julianastraat 51
7701GJ Dedemsvaart
0523-610882

Openingstijden 2017

april t/m september

 

 Maandag  13.00 - 20.00 uur
 Dinsdag  10.00 - 20.00 uur
 Woensdag  10.00 - 20.00 uur
 Donderdag  10.00 - 20.00 uur
 Vrijdag  10.00 - 20.00 uur
 Zaterdag  10.00 - 20.00 uur
 Zondag  13.00 - 20.00 uur

Openingstijden 2017

oktober

 

 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  Gesloten
 Woensdag  10.00 - 18.00 uur
 Donderdag  10.00 - 18.00 uur
 Vrijdag  10.00 - 21.00 uur
 Zaterdag  10.00 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten

Op zaterdag 4 maart gaan wij weer open. Wij vieren dit seizoen ons eerste lustrum! En willen u graag trakteren op een "champagne" milkshake! Voor de kinderen is er natuurlijk een lekker gratis ijsje. Viert u het met ons mee?

Wij verwelkomen u graag in onze ijssalon.

Helemaal nieuw dit jaar: verse smoothies! Niet alleen erg lekker en van de kwaliteit die u van ons gewend bent maar ook nog eens gezond!

Naast onze heerlijk  ijs, milkshakes, coupes, ijstaarten en ijsbakjes, hebben we hele lekkere koffie en thee van Fleur de café. Iets lekkers erbij? Onze Toscaanse wafels zijn een begrip  met fruit, ijs, chocoladesaus en/of slagroom of wat dacht u van onze huisgemaakte Tiramisu. We hebben nu ook petit fours zowel zoet als hartig, muffins en brownies. Deze zijn zeer geschikt om mee te nemen voor de thuisblijvers, voor high tea en feestjes. Op veler verzoek begonnen we vorig jaar met softijs verkoop. Daar gaan we dit jaar lekker mee door.

De bonbons van Albért verkopen we uiteraard het hele jaar door.

Ijskar met ijs en toebehoren:  Deze prachtige ijskar is ook te huur, dat maakt uw feest helemaal compleet!

IJskar met 6 X 5 liter ijs en toebehoren voor € 325,00

(zonder fiets en € 0,30 cent per kilometer bezorgkosten)

 

 

 Onze ijskar is populair: reserveer ‘m op tijd voor uw feest, voor kleinere feesten en partijen hebben we de Gelato bar of een iso-bak waar tot 3 smaken ijs in kunnen.

 

 

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen € 17,50
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplosssing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere varrassing, een koud kunstje!

IJstaart bestellen Dedemsvaart

Minimaal twee dagen van te voren bestellen

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 375,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Dedemsvaart

Bezorgdatum (minimaal 2 dagen van tevoren)
De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km

Toscana Dedemsvaart

Julianastraat 51
7701GJ Dedemsvaart
0523-610882