Toscana Emmen Raadhuisplein

Raadhuisplein 45
7811DC Emmen

Toscana Emmen Raadhuisplein

Sinds woensdag 2 juni 2016 is er ook een vestiging van Toscana IJssalon te vinden aan het Raadhuisplein in Emmen. Recht tegenover de ingang van onze nieuwe dierentuin "Wildlands"! Deze vestiging is eigendom van Mark en Marleen Lozeman. Zij exploiteren ook de Toscana IJssalon aan de "Wilhelminastraat" (naast de wok) in Emmen, en zijn bekende gezichten voor Toscana in Emmen.

Toscana IJssalon aan het Raadhuisplein heeft dagelijks keuze uit wel 20 verschillende soorten schepijs! Welke dagelijks wisselen. Naast schepijs kunt u hier ook terecht voor een heerlijke ambachtelijk espresso, cappuccino en/of latte Macchiato. Alles wordt geserveerd in kartonnen bekers in veschillende maten die u tevens makkelijk mee kunt nemen. Lekker tijdens uw lunchpauze bijvoorbeeld!

Komt u ons ook eens bezoeken, aan het gezelligste en mooiste plein van Emmen? Wie begroeten u graag!

Tot snel!

september

 Maandag  Weersafhankelijk
 Dinsdag  Weersafhankelijk
 Woensdag  12.00 - 18.00 uur
 Donderdag  12.00 - 18.00 uur
 Vrijdag  12.00 - 18.00 uur
 Zaterdag  12.00 - 18.00 uur
 Zondag  12.00 - 18.00 uur

oktober

 Maandag weersafhankelijk
 Dinsdag weersafhankelijk
 Woensdag weersafhankelijk
 Donderdag weersafhankelijk
 Vrijdag weersafhankelijk
 Zaterdag weersafhankelijk
 Zondag weersafhankelijk

Adresgegevens

Toscana Emmen Raadhuisplein

Raadhuisplein 45
7811DC Emmen

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen € 17,50
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplosssing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere varrassing, een koud kunstje!

IJstaart bestellen Emmen Raadhuisplein

Minimaal twee dagen van te voren bestellen

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 325,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Emmen Raadhuisplein

Minimaal twee dagen van te voren

Toscana Emmen Raadhuisplein

Raadhuisplein 45
7811DC Emmen