Toscana Assen

 

Op zaterdag 12 maart 2016 is Toscana IJssalon Assen geopend. U kunt ons vinden aan de Brink 10, 9401 HS te Assen. Dit is het hoekpand tegenover de rechtbank en het Drents Museum, gelegen aan het mooiste "Horeca" plein van Assen!

Toscana IJssalon Assen is met 240m2, de allergrootse vestiging van Toscana IJssalon. U kunt bij ons dagelijks kiezen uit wél 72 verschillende smaken ambachtelijk schepijs, die wij u presenteren in 3 modern vormgegeven schepijs vitrines. Naast een groot assortiment ambachtelijk schepijs kunt u bij ons óók terecht voor een lekkere Tostini! Dit zijn drie plakjes brood, vers voor u belegd en gegrilled. Heerlijk knapperig! Ook verse koffie en cappuccino ontbreekt niet in ons assortiment. Wij serveren de allerbeste biologische fair-trade koffie en maken hiermee de lekkerste verse koppen koffie, cappuccino, latte's en macchiato's. Wilt u lekker even ontspannen op ons terras? Een overheerlijke ijscoupe? Kop verse koffie? Of een glas wijn? U bent bij ons aan het goede adres!

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze vestiging; Toscana IJssalon Assen

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken op, tel: 0592-481393 of per email: assen@toscana-ijssalon.nl

 

Mocht u online willen bestellen? zie dan onze webshop op: http://www.toscanaassen.nl

Adresgegevens

Toscana Assen

Brink 10
9401HS Assen
0592-481393

Openingstijden per 6 maart 2020

   
   
   
   
   
   
   

Corona virus

In verband met het "corona virus" hebben wij maatregelen getroffen voor verkoop in onze ijssalon(s). U bent van harte welkom om ijs en koffie te komen afhalen. Consumptie ter plaatse (dus in de ijssalon) is beperkt mogelijk.

november

 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  Gesloten
 Woensdag  Gesloten
 Donderdag  Gesloten
 Vrijdag  12.00 - 18.00 uur
 Zaterdag  12.00 - 18.00 uur
 Zondag  13.00 - 18.00 uur

oktober

 Maandag Gesloten
 Dinsdag Gesloten
 Woensdag  12.00 - 18.00 uur
 Donderdag  12.00 - 18.00 uur
 Vrijdag  12.00 - 20.00 uur
 Zaterdag  12.00 - 20.00 uur
 Zondag  13.00 - 20.00 uur

Bij mooi weer verruimen wij de bovenstaande openingstijden! Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten in onze ijssalon!!

IJssalon Assen

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten?

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons.

IJstaarten voor 8 personen (vanaf) € 17,50
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Bruidstaarten vanuit de IJsmakerij

minimaal drie etages hoog
+/- 30 personen (vanaf)
v.a. € 135,-
smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplossing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsstam

Wij vullen een isolatieverpakking van 1300 cc met drie smaken ijs naar keuze. Thuis kun je de inhoud 'storten' en in plakken verdelen voor de gasten. Handig, snel en een heerlijke originele traktatie. Ook leuk om cadeau te geven als je op visite gaat. Het ijs blijft zonder koeling zeker een uur in goede conditie door de uitstekende isolatieverpakking.

IJsgebakjes

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere verrassing, een koud kunstje!

IJstaart bestellen Assen

Minimaal 2 dagen van te voren bestellen

Te huur: de Piccolo ijskar.

Deze ijskar is geschikt voor 80 tot wel 1000 personen. Neem voor meer informatie en prijzen contact met Toscana IJsmakerij op.

We raden u aan wel tijdig te reserveren! Immers, iedereen komt vaak op hetzelfde moment op hetzelfde idee!

* De gelatobar is te huur bij veel van onze vestigingen. Informeer bij het filiaal naar keuze of er een gelatobar beschikbaar is.

 De Piccolo ijskar met de fiets staat standaard in Dedemsvaart. Ook deze kan vanzelfsprekend worden gehuurd. De prijs voor deze kar is € 325,00 (zonder de fiets) gevuld met 6 x 5 liter ijs, hoorns, bekers, ijskknijper en servetten etc. De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km.

Wilt u deze kar reserveren? Neem dan contact op met Toscana IJssalon Dedemsvaart middels het contactformulier.

Voor feesten, evenementen en grote groepen hebben wij een catering ijskar ter beschikking. Deze kar wordt geforceerd gekoeld en is geschikt vanaf 500 personen en wordt geleverd incl. personele bezetting. Voor informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen met Toscana IJssalon Emmen-zuid of met Toscana IJsmakerij. Zie hiervoor de link op de contactpagina.

IJskar bestellen Assen

Bezorgdatum (minimaal 2 dagen van tevoren)
De bezorgkosten zijn € 0,30 per/km

Toscana Assen

Brink 10
9401HS Assen
0592-481393