Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42

Ondernemen op Franchisebasis iets voor jou?

Overweegt u om zelfstandig ondernemer te worden en lijkt het ondernemen op franchisebasis u een goed idee? Overweeg dan om een Toscana IJssalon te starten. Wij zorgen voor alle ‘know how’, begeleiding en advies. U brengt uw enthousiasme en ondernemerschap in.

Heeft u een vestigingsplaats (minimaal 25.000 inwoners) in gedachten en beschikt u over een pand van minimaal 50 m2 en een startkapitaal van € 40.000? Dan zouden wij graag met u om rond tafel gaan om met u te praten over het realiseren van uw Toscana IJssalon. Het seizoen voor de verkoop van ijs start ieder jaar begin maart. Voor die tijd moet de nieuwe vestiging dus operationeel zijn. Het realiseren van een Toscana IJssalon vraagt ongeveer vier/vijf maanden tijd. Het beste moment om met de voorbereidingen voor het opstaren van een Toscana IJssalon te starten is om die reden in de laatste helft van het jaar voorafgaand aan het jaar dat u wenst te starten.

Ons franchiseconcept laat veel ruimte voor eigen initiatieven. Wij zeggen daarom ook veel liever "friend" chise. Wij maken leverings- en afname afspraken met de franchisenemer met betrekking tot ons ambachtelijke ijs. Wij rekenen geen instap fee, geen promotie fee, geen omzet afhankelijke fee. Daarentegen zorgen we door schaalvergroting voor forse inkoopkortingen op allerhande gebruiks- en verbruiksartikelen (disposables), tevens op slagroom, oublies etc. etc....

Door onze ervaring binnen de ijsmarkt garanderen wij een professionele begeleiding bij het opstarten van uw Toscana IJssalon. Zo helpen wij u van begin af aan. Desgewenst met het schrijven van een ondernemingsplan/investeringsbegroting, het uitzoeken van de juiste locatie tot en met het succesvol ondernemen binnen een bewezen succesformule. Kortom, een overtuigend ‘win-win’ concept.

Nieuwe concept: de Toscana Piccolo Formule 

Het nieuwste concept binnen Toscana is de Toscana Piccolo formule. Een 'shop in shop' concept dat in bestaande bedrijven kan worden ingepast. Het ambachtelijke Toscana schepijs wordt in een vitrine (minimaal 24 bakken) gepresenteerd, die deel van een bestaande inrichting uit maakt. De Toscana karakteristieken worden in details zichtbaar gemaakt. De aankleding is voor een belangrijk deel door de franchisenemer te bepalen. Verdere afspraken worden met de ondernemer(s) in kwestie individueel gemaakt, afhankelijk van de omstandigheden en de (on)mogelijkheden.

Spreekt bovenstaand verhaal u aan en is ondernemen met Toscana IJssalon, in de ijswereld uw grootste wens? Neem dan contact met ons op via ijsmakerij@toscana-ijssalon.nl

'Ons franchiseconcept laat veel ruimte voor eigen initiatieven. Wij zeggen daarom ook veel liever "friend" chise.'

Door onze ervaring binnen de ijsmarkt garanderen wij een professionele begeleiding bij het opstarten van uw Toscana IJssalon. Wij kunnen u ook helpen met de inrichting en verdere benodigdheden om uw nieuwe vestiging tot een succes te maken! Toscana ijs is al meer dan 15 jaar een bewezen succesformule!

Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42