Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42

IJstaart bestellen

Wil je eens iets anders op tafel zetten? 

Denk dan eens aan onze heerlijke ijstaarten of ijsgebakjes. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen uit ons gehele ijsassortiment. Gelieve wel een dag van tevoren bestellen zodat we de ijstaart stevig voor je kunnen invriezen.

IJstaarten vanuit de ijssalons 

IJstaarten voor 8 personen € 25,00
Je geeft aan welke drie smaken je in jouw taart verwerkt wilt zien en wij maken er een fraai geheel van. U kunt de ijstaarten bestellen bij één van onze ijssalons. We maken de taarten nadat er is afgerekend.

Kerstijstaarten

Bij een aantal van onze vestigingen kunt u in de periode vóór kerst ook speciale kerstijstaarten bestellen. Emme-zuid, Hoogeveen, Stadskanaal én Drachten zijn geopend tot een paar dagen voor kerst. Hier kunt u zelf een kerstijstaart laten samenstellen. Deze wordt natuurlijk feestelijk voor u gegarneerd.

 

Bruidstaart vanuit de IJsmakerij 

  • minimaal drie etages hoog
  • +/- 30 personen (vanaf)
  • v.a. € 135,-
  • smaken in overleg

Bezorging mogelijk (tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand en reistijd)
Natuurlijk verandert de prijs van de bruidstaart naarmate er meer personen van mogen genieten, maar in overleg vinden we daar een oplosssing voor. Gelieve uw bestelling wel 3 weken van tevoren bij ons te plaatsen. Zie voor contactinformatie van de IJsmakerij onder de contact button, en selecteer IJsmakerij, helemaal onderaan in de lijst.

IJsgebakjes 

IJsgebakjes per persoon in de smaak die je wilt? Een idee... een ijsgebakje met muisjes, in plaats van beschuit met muisjes? Origineel, een lekkere varrassing, een koud kunstje!

Kies uw vestiging om te bestellen

Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42