Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42

Nieuwe smaken 2019

Toscana zit natuurlijk niet stil, en ontwikkelt elk jaar weer een hele hoop nieuwe smaken. Zo hebben wij afgelopen maanden de volgende nieuwe smaken; Donuts, Brownie's, Kokoswater met Acai en/of Goji bessen in ons assortiment opgenomen. Houdt FB en de website goed in de gaten voor nóg meer noviteiten!

Wij zijn nu bezig om Popcorn ijs en Creme brulee-ijs te perfectioneren. Kom snel bij ons langs om één van de nieuwe overheerlijke smaken te proeven!

Toscana IJssalon, ijs én méér!!!!!

Nieuws

Nieuwe smaken!

Nieuwe smaken!

Toscana IJsmakerij maakt elk jaar weer een héle hoop nieuwe smaken, dit jaar hebben wij o.a. Pina Colada, yoghurt Lavendel, Rafaëllo, Amstel Radler 0.0%, pannenkoeken ijs met aardbeien jam, Avocado citroen..... Donuts, Brownie, Kokoswater met Acai en/of Goji bessen, popcorn, creme brulee...... En nog héél veel meer! Houdt onze FB pagina's en website goed in de gaten voor updates!!!

Nieuw: IJsmeisjes!

Nieuw: IJsmeisjes!

Nieuw! U kunt bij Toscana Emmen-Zuid ijsmeisjes bestellen. Onze meiden komen desgewenst bij u langs. Voor kosten en bestelling kunt u contact met ons opnemen, dan bespreken we om hoeveel ijs het gaat, hoeveel meisjes en hoe lang u ze wilt inzetten.

Standaard krijgt u 2 smaken ijs incl. een ijsmeisje (2x 2 liter ijs naar keuze incl. hoorntjes). Dit kan worden uitgebreid per twee liter extra ijs in elke gewenste smaak.

Nieuwe menukaart

Nieuwe menukaart

Aan het begin van dit seizoen hebben alle Toscana IJssalons een nieuwe menukaart gemaakt. U kunt nu overal onze heerlijke coupes bestellen. Maar naast ijs coupes hebben wij natuurlijk ook heerlijke koffie variaties en huisgemaakte taarten, en verse warme wafels met kersen, aarbeien en/of banaan. Laat u verrassen!

IJstaart bestellen

IJstaart bestellen

Op bestelling maken wij heerlijke 8-persoons ijstaarten voor u. U kiest zelf 3 smaken uit ons assortiment en wij verwerken deze 3 smaken in een ijstaart. De volgende dag kunt u hem al ophalen!

Ook franchisenemer worden van Toscana IJssalon?

In (Noord) Nederland zijn wij inmiddels al wat jaren een begrip. Toscana IJssalon is verkoper van overheerlijk ambachtelijk vers schepijs op veel plaatsen niet meer weg te denken. Wij zoeken collega's is andere delen van Nederland. Spreekt de formule "Toscana IJssalon" u aan en overweegt u om te starten met de verkoop van ambachtelijk schepijs? Neem dan gerust contact op met Toscana IJsmakerij (via de contactlink op de homepage) en informeer naar de mogelijkheden om uw eigen Toscana IJssalon te starten en exploiteren. Voor de regio Utrecht en Overijssel zijn wij voor siezoen 2015 nog op zoek naar (collega's) ondernemers.

Informeer naar de mogelijkheden en wellicht ben u volgend jaar onze nieuwste collega?!

Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42